Quines són les millors VPN del 2024, ràpides i segures? (2024)

Una VPN us protegeix d'exposar la vostra privadesa en línia. Avui dia hi ha molts proveïdors de serveis de pagament que ofereixen diferents preus. Utilitzen protocols més forts i ofereixen més seguretat i velocitat d'accés a les dades. En aquest article, descobreix les millors VPN del 2024 per utilitzar Internet de manera segura.

resum

Les millors VPN del 2024 per navegar amb seguretat

Una VPN és un servei que us permet connectar-vos a Internet de manera segura i privada. Funciona creant un túnel xifrat entre el vostre dispositiu i un servidor VPN. Impedeix que tercers vegin les teves dades en línia, inclosa la teva adreça IP, l'historial de navegació i les activitats de transmissió. Més informació sobre una VPN.

ExpressVPN

ExpressVPN és una eina segura, fàcil d'utilitzar i eficient per a la seva velocitat de connexió. Per a molts, és la millor xarxa privada virtual. Permet connectar fins a 5 dispositius simultàniament. ExpressVPN té un Kill Switch automàtic i la seva aplicació és compatible amb molts dispositius.

Què és un Kill Switch?

És un interruptor automàtic que, en cas d'interrupció de la connexió VPN, talla directament la connexió a Internet.

De fet, si s'interromp la connexió amb els servidors VPN, el vostre dispositiu començarà a reutilitzar l'adreça IP pública (assignada pel proveïdor de serveis). Aquí és on entra el Kill Switch tallant la connexió per evitar que les vostres activitats en línia quedin exposades.

Proveu ExpressVPN

Amb 3000 servidors a tot el món, ExpressVPN ofereix una millor velocitat de connexió i estabilitat. No guarda registres ni informació sobre les activitats dels usuaris i ofereix servei al client disponible tot el temps.

Quines són les millors VPN del 2024, ràpides i segures? (1)

Si us agrada baixar torrents o reproduir contingut, ExpressVPN us permetrà accedir a Netflix i contingut d'altres plataformes de transmissió sense comprometre la comoditat de lectura.

ExpressVPN és compatible amb totes les plataformes. Podeu descarregar i instal·lar el seu programari a Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Playstation, Xbox, Apple TV, Samsung Smart TV, Nintendo Switch, Chromecast, etc. També ofereix extensions per a Chrome i Firefox.

Tot i que alguns es queixen del seu preu, que és superior al de la majoria dels seus competidors, val la pena utilitzar ExpressVPN. Per tant, segueix sent una de les millors VPN del 2024, o simplement la VPN per utilitzar el 2024.

CyberGhost VPN

Amb més de 6000 servidors arreu del món i la possibilitat de connectar 7 dispositius simultàniament, CyberGhost és segurament una de les millors VPN del 2024. Molt coneguda i fàcil d'utilitzar, només cal que descarregueu i instal·leu el seu programari i ja esteu preparat per navegar per internet de manera anònima.

Proveu CyberGhost VPN

És una VPN d'alt rendiment, amb una de les millors relacions qualitat/preu. Amb determinats servidors dedicats al streaming, proporciona accés al contingut de Netflix i a altres plataformes de streaming. Entre les seves característiques, trobareu un Kill Switch automàtic, un bloquejador d'anuncis i un bloquejador de seguiment, un filtre anti-malware, etc.

Quines són les millors VPN del 2024, ràpides i segures? (2)

Com qualsevol VPN digne d'aquest nom, CyberGhost no guarda registres ni cap dada relacionada amb les activitats dels seus usuaris. Cobreix més de 90 països. La seva interfície és intuïtiva, molt fàcil d'utilitzar, i el seu servei d'atenció al client està disponible tot el temps per xat o correu electrònic.

Quines són les millors VPN del 2024, ràpides i segures? (3)

Tot el que has de fer és triar el millor servidor i iniciar la connexió. L'aplicació CyberGhost VPN està disponible per a molts dispositius; ordinador, telèfons intel·ligents, televisors intel·ligents i consoles de jocs. L'instal·laràs fàcilment a Windows, macOS, iOS i Android. També ofereix extensions per a Chrome i Firefox.

NordVPN

Si fa temps que us interessen les VPN, haureu d'haver sentit a parlar de NordVPN almenys una vegada. És una de les VPN més barates de la seva categoria. Ofereix una bona velocitat de connexió i també té un Kill Switch. Com qualsevol bona VPN, no fa un seguiment de les activitats dels seus usuaris.

Proveu NordVPN

La seva relació qualitat/preu, actualment la millor del mercat, és un dels elements que fan de NordVPN una de les millors VPN del 2024. Cobreix 59 països, amb més de 5000 servidors a tot el món, i ofereix la possibilitat de connectar 6 dispositius simultàniament. .

Quines són les millors VPN del 2024, ràpides i segures? (4)

NordVPN admet els principals tipus de dispositius. La seva aplicació es pot utilitzar en Windows, macOS i Linux, així com en dispositius mòbils Android i iOS. També té extensions per a navegadors com Firefox, Edge i Google Chrome

Et permetrà seguir contingut a les plataformes de streaming més grans, inclosa Netflix. A diferència d'alguns dels seus principals competidors, NordVPN no té servidors de streaming dedicats. Tanmateix, no tindreu dificultats per accedir al contingut en streaming subjecte a bloqueig geogràfic.

VPN de Surfshark

Com que és nou al món de les VPN, Surfshark VPN és un servei interessant. Atreu una gran clientela primer pel seu rendiment, després pel seu preu molt baix. Té una interfície senzilla i elegant, bones característiques i, a part d'això, els seus servidors són ràpids.

Proveu Surfshark VPN

Surfshark us permet evitar el geobloqueig, té un Kill Switch automàtic i no guarda registres. Pots connectar un nombre il·limitat de dispositius simultàniament i, per a cada connexió, triar-ne un entre els seus nombrosos servidors situats en més de 50 països. També pot seleccionar automàticament el millor servidor.

Quines són les millors VPN del 2024, ràpides i segures? (5)

Funciona amb serveis de streaming com Amazon Prime Video, Netflix i Hulu i també pot bloquejar anuncis. Surfshark és compatible amb Android, iOS, macOS, Windows, Linux, FireTV i ofereix extensions per a Chrome o Firefox.

Per tant, Surfshark VPN és una de les millors VPN del 2024 i una altra opció per a qualsevol usuari que vulgui utilitzar una VPN per accedir a Internet de manera segura.

Accés a Internet privat

Accés a Internet privat és una de les VPN més segures. Amb més de 3200 servidors a tot el món, ofereix una amplada de banda il·limitada amb una bona velocitat de descàrrega. Xifra la connexió Wi-Fi dels usuaris per proporcionar protecció a les xarxes Wi-Fi públiques i bloqueja els anuncis. Permet connectar fins a 10 dispositius simultàniament.

Quines són les millors VPN del 2024, ràpides i segures? (6)

L'accés privat a Internet també bloqueja el programari maliciós i proporciona accés al contingut de diversos llocs de transmissió. Està disponible a Windows, macOS, Linux, iOS, Android, DD-WRT i té un Kill Switch automàtic. El seu servei fins i tot accepta pagaments anònims dels seus clients.

PureVPN

PureVPN és un servei eficient. Utilitza diversos protocols, inclòs OpenVPN. Ofereix una molt bona velocitat de navegació, ofereix una varietat de serveis i té els seus propis servidors DNS. Avantatges addicionals que la converteixen en una alternativa preferida i una de les millors VPN del 2024 per accedir a Internet.

Quines són les millors VPN del 2024, ràpides i segures? (7)

Amb més de 7000 servidors arreu del món, l'usuari té l'opció d'accedir a qualsevol servidor situat a qualsevol ubicació. PureVPN també té un Kill Switch automàtic. Permet l'accés al contingut de Netflix i altres llocs de transmissió.

PureVPN permet als seus usuaris una connexió simultània de 10 dispositius. La seva aplicació està disponible en diverses plataformes com ara macOS, Windows, iOS, Android, Kodi, Android TV, Playstation, Xbox, FireStick, DD-WRT i ofereix extensions per a Firefox i Chrome.

Altres millors VPN del 2024

IPVanish,

VyprVPN,

ProtonVPN,

Avast VPN,

Hotspot Shield,

StrongVPN,

Ivacy,

Ocult24,

ZenMateVPN.

Quines són les millors VPN del 2024, ràpides i segures? (2024)
Top Articles
Lisbon vs. Porto | Which City is Better to Visit?
FAQs | Providers - Testing & Results
Chren, inaugural chair of the Department of Dermatology, to step down
Walb Game Forecast
Wsbtv Fish And Game Report
Ess Compass Associate Portal Login
Att Login Prepaid
Harry Potter Magic Awakened best cards tier list – July 2023
What Is the Z-Track Injection Method?
Cherry Downloadcenter
Pbr Oklahoma Baseball
Umass Medhub
Castle Nail Spa (Plano)
Nala Ahegao
Craigslist Carroll Iowa
1977 Elo Hit Wsj Crossword
Msft Msbill Info
Huniepop Jessie Questions And Answers
Craigslist Indpls Free
Ironman Kona Tracker
Brianna Aerial Forum
Lucifer Season 1 Download In Telegram In Tamil
Fisher-Cheney Funeral Home Obituaries
My Fico Forums
Rooms For Rent Portland Oregon Craigslist
Lighthouse Diner Taylorsville Menu
Jinx Cap 17
Her Triplet Alphas Chapter 22
Craigs List Duluth Mn
Stellaris Resolutions
Scythe Banned Combos
Craigslist Caldwell Id
Wilson Tattoo Shops
Aunt Nettes Menu
Ati System Disorder Hypertension
Who Is Acropolis 1989? Wiki, Bio, Age, Boyfriend, Net Worth | Biography Lane
Www.cvs/Otchs/Simply
Ancestors The Humankind Odyssey Wikia
Transformers Movie Wiki
Brooklyn Park City Hall
Business Banking Online | Huntington
C And B Processing
Aces Fmc Charting
Strange World Showtimes Near Amc Marquis 16
Katie Hamden Of
Shiny Flowers Belinda
P1 Offshore Schedule
Broadcastify Thurston County
Minute Clinic Schedule 360
Antonin Balthazar Lévy
Can You Change Your Breathing Style In Demonfall
Usps Passport Appointment Confirmation
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 5953

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.